Friday, 22 March 2013

PENYOKONG PKR BIADAP,HINA DAN MAKI WARGA EMAS DI KUBU MANSOR OTHMAN!!!!Semalam samseng PKR telah menggangu progran ceramah anjuran NGO di Guar Perahu yg m’nampilkan Naib Presiden PERKASA, YB Datuk Zulkifli Nordin dan Musyidul Am TIBAI Sdr Zahid Mat Arip .

 Kehadiran hadirin yg hadir adalah dianggarkan 600 orang. Seorang samseng PKR juga telah d’tangkap pihak polis semasa insiden m’ceroboh ke dewan ceramah kerana b’tindak agresif hingga menendang kereta Polis.

 Pd pukul 9 .30 malam , mereka  yg s’ramai 60 org m’makai baju PKR dan PAS t’masuk kanak2 telah b’kumpul di tepi jalan hadapan dewan m’buat riuh dan m’maki hamun dgn kata2 kesat.

 Kmpln samseng nie turut m’laungkan sorakan" reformasi , "Katak" , "Polis Anjing " , " Jgn masuk Permatang Pauh , " Jangan guna dewan sekolah " , sambil memijak kain rentang ceramah . . Kemudian mereka b’tindak liar dan ganas dgn m’ceroboh masuk ke dlm dewan tmpt ceramah dgn m’baling Telur Busuk t’masuk p’ceramah kpd Datuk Zulkifli Nordin.

Mereka  nie juga tanpa ada sifat hormat langsung telah m’hina dan m’maki hamun warga emas yg m’hadiri acara t’sebut.Apa sdh jd dgn p’yokong PKR nie??dgn warga emas pn xblh nak hormat!!!


No comments:

Post a Comment