Friday, 8 March 2013

GENCATAN SENJATA DI TOLAK. BARU ADA AKAI LU KIRAM !!Sultan wannabe iaitu Sultan Jamalul Kiram lll hari ini membuat keputusan untuk melakukan gencatan senjata dan mahu pengikut nya menyerahkan diri. Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi. "Gencatan senjata satu pihak tidak diterima oleh Malaysia kecuali kalau militan menyerah diri.

Jangan percaya tawaran gencatan senjata oleh Jamalul Kiram. Dalam kepentingan rakyat Sabah dan seluruh rakyat Malaysia, hapuskan dulu semua militan," tulis Ahmad Zahid dalam Twitter. 'Sultan Sulu' mengisytiharkan gencatan senjata unilateral untuk jam 12.30 tengahari dan menggesa Malaysia menerimanya, demikian kenyataan yang dibacakan oleh jurucakapnya di Manila. Da banyak yang mati baru ada akai!!

Mereka tidak akan mengambil apa-apa tindakan. Mereka akan kekal di tempat di mana mereka berada sekarang. "Mereka tidak akan memperluskan operasi," jurucakap itu dipetik sebagai berkata, merujuk kepada militan, dipercayai berjumlah antara 100 dan 300, orang di negeri Sabah. So pada yang mengaku sultan sulu ney. Padan muka lu. Bangang tak abis-abis.

No comments:

Post a Comment